Posted on: 15 decembrie 2013 Posted by: Primaria Comments: 0

Furtul, agresiunea fizica si/sau verbala, ultrajul contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice reprezinta doar cateva infractionalitati care si-au facut cuib cam de mult timp si in comuna noastra. In repetate randuri, primarului Petre Gheorghe i-au fost aduse la cunostinta fapte grave de abatere de la normele de convietuire, dar din pacate, cu un Post al Politiei locale ce apartine Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov, ce are atributii limitate, program de lucru scurt, duce lipsa de personal si resurse, Domnia Sa nu poate veni in intampinarea cerintelor cetatenilor de a le asigura masuri de siguranta si protectie.
S-a facut apel in repetate randuri, cu diverse ocazii si pe diferite cai de comunicare, tocmai pentru a veni in sprijinul agentilor politiei locale, si la simtul civic al populatiei pentru demascarea persoanelor certate cu legea. Din pacate insa, de frica, asa cum ni s-a relatat in multe cazuri, acest lucru nu a dat roade. Pentru exemplificare, va supunem atentiei frumosul parc Mihail Sadoveanu, inaugurat in urma cu 7 luni, pe care oamenii l-au primit cu multa bucurie si satisfactie, dar care acum se afla in stare de degradare din cauza actiunilor de vandalism ale unora carora nu le pasa. Spatiul public si privat al statului, gospodariile particulare si cetatenii sunt permanent tinta celor de rea-credinta, asa cum de multe ori ni se relateaza.

Domnul primar Petre Gheorghe doreste sa vina in sprijinul cetatenilor prin masuri menite sa previna comiterea de abateri de la normele de convieţuire, stoparea furturilor si vandalizarea bunurilor de interes public si privat din localitate.
In acest scop, Domnia Sa doreste sa consulte cetatenii din localitatea noastra in vederea infiintarii Politiei Locale si propune un sondaj de opinie in acest sens.
Va multumim!

[poll id=”3″]