Publicat la: 21 decembrie 2013 Publicat de: Primăria 1 Decembrie Comentarii: 0

La noi a venit Mosul!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Primaria 1 Decembrie a sprijinit gradinitele si scolile din localitate  in organizarea serbarilor scolare  la care au participat educatori, invatatori, parinti, domnul primar, si, bineinteles, copilasii care au animat atmosfera.

Spiritul Crăciunului, bucuria întâlnirii cu Moşul si decorul feeric al sarbatorilor de iarna, ce a dominat salile care au gazduit intalnirea, i-au chemat laolalta pe cei 829 copii ai comunei noastre. Alaturi le-au fost parintii si cadrele didactice  care, vibrand la emotiile copiilor, si-au conjugat priceperea si daruirea intr-un efort demn de lauda si apreciere pentru ca intalnirea cu Mos Craciun sa fie speciala.
In Laponia, renii stau inhamati la sania Mosului,  incarcata cu daruri, in asteptarea zapezii. Cutia postala pentru scrisorile catre Mos Craciun fusese amplasata la primaria noastra, cu complicitatea primarului, in eventualitatea unei astfel de intamplari. Cum zapada se lasa asteptata, Mosul a venit singur, fara sanie, cerand astfel ajutorul primarului nostru care a dorit si de aceasta data sa-i vina in ajutor, oferind cu drag darurile asteptate de copii.
Purtand in gand, fericiti, imaginea darurilor pe care Mosul avea sa le daruiasca,  copiii au sustinut, cu acest prilej, programe artistice recitand poezii,  evoluand cu gingasie  in scenete si dansuri.
Domnul primar Petre Gheorghe nu primeste doar scrisori adresate Mosului ci, raspandeste si mesaje de bucurie si sanatate adresate parintilor si copiilor. Parinte si autoritate locala, laolalta, Petre Gheorghe pretuieste cadrele didactice din scolile comunei noastre,  le multumeste pentru priceperea, efortul si daruirea pe care le-au dovedit si cu aceasta ocazie in activitatea dumnealor,  le transmite binemeritatele ganduri frumoase, sanatate, sarbatori fericite si un calduros LA MULTI ANI!