Publicat la: 2 decembrie 2013 Publicat de: Primăria 1 Decembrie Comentarii: 1

Ne-am bucurat impreuna de atmosfera de sarbatoare care a dominat comuna 1 Decembrie, in cele trei zile de voie buna. Cetatenii comunei si-au aratat bucuria de a participa la eveniment, asa incat piateta numita „La Statuie”, din localitatea noastra, s-a dovedit neincapatoare pentru multimea oamenilor care au dorit sa se distreze si sa participe la ziua comunei si a tarii lor.
Prezenti cu mic cu mare la petrecerea organizata cu sprijinul oferit de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Ilfov, invartind hore, socializand si distrandu-se dupa voia inimii, oamenii au dovedit, mai mult decat solidaritate si fraternitate, ca stiu sa cinsteasca si sa respecte istoria neamului nostru.
Ne-a onorat si ne-a bucurat faptul de a avea printre noi personalitati din judet precum doamna senator Gabriela Firea, domnul deputat Ninel Peia, doamna prefect Speranta Cliseru, care, dupa ce si-au adus omagiul depunand coroane la Statuia Eroului Necunoscut, au invartit Hora Unirii alaturi de oamenii comunei noastre.

Primarul Petre Gheorghe le multumeste tuturor acelora care au rostit cu bucurie „1 Decembrie, ziua comunei noastre” si le transmite ganduri frumoase!
Imaginile de mai jos vorbesc despre reusita acestui eveniment.

Speech-ul d-lui primar Petre Gheorghe

Fanfara Angelys

Hora Unirii

Compilatie de hore

Fotografii de la eveniment

Sunteti minunati! Felicitari tuturor si la multi ani!

1 People reacted on this

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.