Publicat la: 1 noiembrie 2013 Publicat de: Primăria 1 Decembrie Comentarii: 0

Primarul Petre Gheorghe, impreuna cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, prin extensia „Programul National de Dezvoltare Rurala”, promoveaza proiectul „Organizare de  sesiuni de diseminare a informațiilor și dezbateri publice” si ii invita pe fermierii din comuna 1 Decembrie sa participe activ la discutiile care vor avea loc la sediul primariei, in ziua de miercuri, 06.11.2013, ora 10:00, pe tema „Creşterea competitivităţii sectorului agricol şi silvic”.

Printre obiective se numara:

  • „Îmbunătăţirea managementului exploataţiilor agricole”,
  • ” Creşterea veniturilor”,
  • „Creşterea numărului de tineri agricultori”,
  •  „Informatii specifice accesarii fondurilor europene”.

Primarul Petre Gheorghe ii indeamna pe fermierii locali sa fie receptivi si isi exprima solidaritatea fata de dumnealor in legatura cu subiectele abordate. La eveniment va lua parte si Televiziunea Romana, iar discutiile vor fi difuzate pe TVR 1, in cadrul emisiunii „Viata satului”.

Actualizare: 

Participantilor la discutii li s-au prezentat planuri si optiuni de viitor, li s-au oferit raspunsuri si au fost indemnati sa acceseze fonduri europene pe segmentul agricol.

Puteti viziona si reportajul TVR la adresa urmatoare, incepand cu minutul 43: http://www.tvrplus.ro/editie-viata-satului-152935