Publicat la: 12 mai 2014 Publicat de: Primăria 1 Decembrie Comentarii: 2

Obiectivul care va crea nucleul social, cultural si administrativ in jurul statuii Eroului Necunoscut a inceput sa capete forma.

O pata, o dunga trasata pe peretele unui bloc din localitate, s-a vrut a fi numita Primaria comunei 1 Decembrie, timp de doua decenii postdecembriste.

Primaria actuala este o pata de rusine pe obrazul locuitorilor comunei noastre; doua apartamente intr-o scara de bloc cu peretii macinati de apa care a infiltrat betonul ani de zile, din cauza subsolului inundat. Desi sediul Primariei a fost intretinut cu grija in ultimii ani, aceasta nu reprezinta decat o cheltuiala in plus, intr-un spatiu nepotrivit unei unitati administrative dintr-o localitate cu pretentii de dezvoltare, asa cum se doreste a fi comuna noastra.

Primarul Petre Gheorhe si-a propus ca in decursul acestei veri sa dea in folosinta cladirea destinata noului sediu al Primariei, intr-un spatiu aerisit si un cadru natural de tablou, care sa restabileasca demnitatea si mandria cetatenilor din localitate. Anul trecut s-au facut lucrari de finisare a exteriorului cladirii, respectiv acoperis, invelitoare, anvelopare si tencuirea peretilor. In aceasta primavara a fost montata tamplaria de aluminiu, s-a introdus curentul electric si s-au efectuat instalatiile, iar lucrarile de finisare a interiorului, ce se desfasoara la nivelul acestei constructii, sunt in toi, astfel ca inaugurarea se intrevede curand!

2 People reacted on this

  1. O pata si un dezastru a fost si primaria si cei care au administrat-o in trecut. Vechea conducere nu a gasit nici timp si nici bani sa faca o primarie civilizata in comuna. Nu stiu cum ati afisat pe acest site, domnule primar, sediul actual al primariei. „Mare cinste” ne face…Mai exista in tara un sediu de primarie ca al nostru, in casa scarii unui bloc? Ce dorea sa dovedeasca vechiul primar, lipsa de bani? Pai unde erau banii? De ce acuma cand primaria e sufocata de datorii se poate face?

  2. Ma mir ca nu a dat-o Stan ilie si pe asta finalizata in acte ca si statia de epurare. Uite asa, dintr-un condei, ce mare smecherie….

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.