Publicat la: 22 mai 2014 Publicat de: Primăria 1 Decembrie Comentarii: 3

Miercuri, 21 mai, au fost celebrati 184 de ani de la infiintarea Scolii din localitate. La eveniment au participat parinti, bunici, prieteni, invatatori, profesori, directorii Scolii – Preda Noiemi, Iuga Elena, si primarul Petre Gheorghe, care le-au fost alaturi elevilor din Scoala noastra. Invitati speciali au fost senatorul Gabriela Firea, deputatul Ninel Peia, d-na Speranta Cliseru, inspectorul scolar general Coca Codreanu si inspectorul scolar Simion Constantin. La eveniment au fost invitati, deasemenea, profesori care,  in cariera dumnealor,  au pregatit generatii de parinti ai elevilor de azi.

Elevii cu rezultate deosebite la invatatura pe plan national au fost medaliati de d-na senator, iar florile le-au fost inmanate de d-l primar. In discursurile oficialitatilor, elevii au regasit incurajari, sprijin si indemn. Ceremonia a continuat pe stadionul sportiv, loc unde copiii au prezentat programe artistice, au participat la cross si au socializat.

3 People reacted on this

  1. In acest articol ar fi trebuit scris si ceva despre istoria scolii, cum a luat fiinta, când, sub ce domnie?
    SI ca tot va scriu, de ce liderii nu se gândesc sa renumeasca comuna în Filipescu, de exeplu, iar scoala în Scoala Generala Regele Ferdinand? ca altfel, ce reprezinta 1 decembrie pentru comuna? nimic, cred…. subiect de reflectie… o zi buna

  2. Domnule Primar,va sta foarte bine langa tinerele sperante ale comunei, dar de investit in scoala noastra cand? Aceste vlastare au dreptul la educatie, indiferent daca dvs sau institutia pe care o reprezentati investiti sau nu..Sau nu va aduceti aminte ca si pe vremeas dvs.se contrbuia si cu bani ba la fondul clasei, scolii ba bani de motorina, perdele, fata de masa la catedra etc.Ca sa nu o mai lungesc va rog sa nu mai plecati urechea la barfe..sa ne lasati noua parintilor posibilitatea de a decide ce este mai bun pentru copiii nostri..

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.