Publicat la: 6 noiembrie 2012 Publicat de: Primăria 1 Decembrie Comentarii: 0

Emisiunea in care a vorbit Primarul Petre Gheorghe, cea despre care v-am anuntat in articolul „Primarul Petre Gheorghe vorbeste in direct la Money TV„, a fost inregistrata si poate fi urmarita mai jos:

ATENTIE!

Orice filmare sau inregistrare, de interes public pentru cetatenii comunei 1 Decembrie, se va publica exclusiv pe site-ul Primariei.

Persoane non grata au inregistrat emisiunea din aceasta seara, pe care au modificat-o, eliminandu-i sonorul si aplicandu-i subtitrari grosolane dupa nefastul plac, publicand-o apoi pe internet in numele Primariei, pentru a dezinforma si denigra, asa cum au mai procedat in trecut. Va rugam sa nu dati curs acestor sarlatanii, anuntand de indata conducerea Primariei si Politia Locala. De asemenea, am primit sesizari anonime ca mai multe persoane au fost amenintate de diversi indivizi care se recomandau a fi „oamenii primarului”, pentru a le dezorienta si intimida, in contextul simpatiei acestora fata de actuala conducere. Nu ezitati sa luati legatura cu un organ al Legii!!!