Posted on: 19 septembrie 2012 Posted by: Primaria Comments: 0
Ziua de 17 septembrie a marcat un nou inceput de an scolar, o zi de sarbatoare pentru copii, parinti, bunici si profesori deopotriva; o zi asteptata, o zi incarcata cu multa emotie, bucurie si speranta!
Scoala, cea mai pretioasa comoara, cea mai importanta institutie care formeaza adevaratele valori ale societatii, si-a deschis larg portile pentru a gazdui comunitatea dominata de valori, precum incredere si respect.
Cu acest prilej,  scoala noastra si-a intampinat elevii si profesorii intr-o atmosfera de sarbatoare cu spatii renovate, igienizate, curate, prin grija primarului PETRE GHEORGHE care se anunta a fi implicat cu toata fiinta pentru ca educatia sa devina prioritara in comuna 1 Decembrie.
Alaturi de directorul scolii, doamna Preda Georgeta Noiemi, si directorul adjunct, doamna Iuga Elena, au stat oameni implicati in bunul mers al activitatii din scoala noastra, precum domnul Mihai Barbu, vicepresedintele Consiliului Judetean Ilfov, doamna Ionescu Ioana, inspector scolar in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Ilfov si nu in ultimul rand, primarul comunei noastre, domnul PETRE GHEORGHE, care isi anunta disponibilitatea unei colaborari permanente cu institutia scolii, astfel incat  problemele acesteia sa devina o prioritate in activitatea dumnealui.
Festivitatea s-a desfasurat pe rand in ambele unitati de invatamant, atat la scoala cu clasele I-IV, cat si la cea cu clasele pentru invatamantul gimnazial, urmata de o vizita la gradinita nr.2 din incinta Green City.
La festivitate au participat si reprezentanti ai Ministerului de Interne, politisti ce vor forma comisia pentru siguranta copiilor in zona adiacenta unitatilor de invatamant.
Surpriza a venit din partea echipei de dans a scolii, care a sustinut o minunata reprezentatie, spre incantarea tuturor.
In discursul sau, pe langa urarea de bun venit si indemnul la invatatura adresat elevilor, primarul PETRE GHEORGHE i-a asigurat pe profesori, parinti si copii ca exista din partea dumnealui multa buna-credinta si dorinta de mai bine in comuna noastra, implicit in scoala din localitate.
Dupa discursurile onorate si slujba oficiata de preot, elevii au pasit pragul claselor curate si frumos amenajate.