Publicat la: 23 septembrie 2013 Publicat de: Primăria 1 Decembrie Comentarii: 1

Orice inceput de an scolar trebuie sa surprinda elevul si sa-i incurajeze studiul, iar in ajutor vin cateva schimbari care ii vor incanta pe copii, sprijinindu-le dorinta de a invata!

Curatenia si culoarea florilor din curtea scolii cu clasele I-IV ii intimpina placut pe cei mici, iar noua sala amenajata de catre primarul Petre Gheorghe pentru prescolari, cu masute si scaunele, dulapuri, covorase, ilustratii, personaje din povesti, jocuri si jucarii, le confera copiilor conditii incantatoare si le dezvolta imaginatia! La inceputul anului scolar, 34 de micuti erau inghesuiti intr-un spatiu de 12mp, in vechea cancelarie. Asadar, s-a cuvenit o schimbare. In prima saptamana de la inceperea activitatii scolare, primarul a mobilizat echipele de lucratori pentru a finaliza noua sala.

Acelasi culori si curatenie ii intimpina si pe elevii scolii cu clasele V-VIII. Trotuarul recent finalizat, impreuna cu gardul de protectie, ii fereste de pericole si ii conduce pe elevi catre trecerile de pietoni, unde un reprezentant al primariei insoteste fiecare copil la traversarea drumului national.

Iar pentru ca traim in epoca vitezei si a informatiei, unde calculatorul si internetul ne ajuta sa descoperim surse necuprinse de informatii folositoare, primarul Petre Gheorghe a reinnoit laboratorul de informatica cu echipamente de ultima generatie, conectate in siguranta la internet, pentru ca elevii sa fie in pas cu tehnologia si operarea pe computer. Fostele echipamente erau invechite si nu mai corespundeau cerintelor iar, acum, cele 22 de calculatoare intregesc laboratorul!

Inca o data, asa cum primarul le-a multumit elevilor, cadrelor didactice si parintilor pentru buna cooperare, in cadrul discursului tinut de inceperea noului an scolar, Domnia Sa ii roaga pe copii sa pretuiasca si sa ingrijeasca lucrurile de care beneficiaza.

Succes la invatatura!

1 People reacted on this

  1. Mereu surprize placute! Va multumim mult domnule primar pentru faptul ca va ganditi la copiii nostri si pentru felul cum va onorati obligatiile in general!
    Cu respect!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.