Posted on: 16 aprilie 2013 Posted by: Primaria Comments: 0

Primarul Petre Gheorghe a initiat o lucrare de curatare a  conductelor  din sistemul de transport al apei catre locuintele Dumneavoastra, intrucat cu totii cunoastem calitatea indoielnica a acesteia. Impuritatile, deseurile si substantele toxice, care s-au depus in interiorul conductelor,  de-a lungul anilor,  scad drastic calitatea si gradul sanitar al apei de la robinet.  In urma curatarii conductelor, mirosul si majoritatea impuritatilor din apa vor disparea, iar calitatea apei va creste considerabil. Aceasta problema  persista inca din anii trecuti, dar nicio masura nu a fost luata pentru stoparea ei si protejarea cetateanului.

[3] Filmare de pe strazile Infratirii, Stadionului, Giurgiului si de langa blocurile P14, P15, P16, P17, P18.

Partea I.

Partea II.

Intrucat incep lucrarile de saptamana viitoare, apa va fi oprita foarte des, timp de o luna, motiv pentru care va sugeram sa va faceti rezerve de apa.

 

Mai jos puteti viziona impuritatile din apa noastra, in timpul procesului de curatare! Vom actualiza constant aceasta pagina cu filmari de pe diferite strazi.

[1] Filmare de pe strada I.L.Caragiale – 1 Mai – Oituz; cel mai fericit caz!!!

[2] Filmare la statia de apa; sistemul de conducte al strazii Liviu Rebreanu.

[4] Filmare de pe strazile Sadoveanu si Liviu Rebreanu.

Va prezentam alaturat tehnica folosita de  specialistii in domeniu, tehnica  recunoscuta la nivel international (urmariti materialul video in full-screen; in cazul in care nu vi se afiseaza subtitrarea, apasati pe butonul „CC” din bara videoclipului si selectati „Romana”):