Publicat la: 22 iunie 2014 Publicat de: Primăria 1 Decembrie Comentarii: 7

Asa cum ati fost anterior informati, lucrarile de anvelopare a blocurilor vor incepe din acest an, se vor desfasura in cadrul unui program multianual, pe masura ce datoriile pe care le avem in plata se vor diminua si vom putea identifica astfel noi oportunitati de finantare.
Iata ca prima parte a proiectului de anvelopare a blocurilor este in desfasurare. Primarul Petre Gheorghe, in parteneriat cu Dvs., cetatenii, a demarat, deocamdata, lucrarile de anvelopare a 12 blocuri din localitate. In momentul de fata, lucrarile vizeaza blocurile P18, P19 si P20. Primarul doreste sa va asigure in legatura cu standardul ridicat de calitate a lucrarilor, va multumeste pentru rabdarea si increderea pe care le-ti manifestat, va asigura ca are in vedere ca, tot ceea ce v-a promis si si-a propus, sa se realizeze, treptat, asa cum ne permite bugetul si cu respectarea prevederilor legale.

Inca aproximativ 100 de familii au apartamentele mai calduroase din aceasta iarna. Urmariti mai jos etapele anveloparii blocurilor din localitate:

Blocurile inainte de anvelopare

 Blocurile in timpul anveloparii

Blocurile dupa finalizarea anveloparii

Actualizare 20.08.2014

7 People reacted on this

  1. In primul rand tin sa laud initiativa anvlopari P18 dar cu toate astea lucrarea si colaborarea cu echipa de meserias este mai mult decat deficitara ca sa nu yic de cea mai proasta speta,la mine la apartament au yidit din primele yile toata partea superioara a tocariei de la balcon,plasele de tantari nu se mai deschid,le-am prezentat problema de la bun inceput si m-au luat la misto(vorbind pe tiganeste caci tiganie au facut),au inventata tot felul de scuze si au dat vina pe oricine numai a lor nu,acum am observat ca dupa ce au dat structurata plasa de la balocun nici nu se deschide(ceea ce era de la inceput) dar nici nu se mai inchide,va rog sa luati masuri si sa rezolvati problemele,nu este normal sa se comporte asa,pe propietatile noastre si pe banii nostri noi decidem nu altcineva,da banii nostri pentru ca si bugetul primariei tot din taxele noatre este si mai platin si cota parte.daca nu se remediaza problema eu nu semnez absolut niciun proces verbal de predari primire a lucrarii(in cazul in care se va face asa ceva(legal trebuie sa faca,altfel este ilegal si vor avea si mai multe probleme) sau voi remedia eu pe cheltuiala mea dupa care voi itenta proces pentru despagubiri,in orice caz partea mea de contract referitor la co-plata lucrarii nu o voi onora pina nu sunt rezolvate problemele pe care acesti „carpaci” mi le-au cauzat.Va multumesc.

  2. Cand obligati toti locatarii sa infiinteze asociatii de proprietari si cand ii obligati pe toti cei care realizeaza venituri (salariati sau alt fel de venituri) sa participe la anveloparea si modernizarea blocurilor, este o obligatie a fiecarui locatar din fiecare bloc, primaria si celalalte institutii care ar trebui sa ii oblige pe locatari sa participe financiar la aceste lucrari nu isi fac treaba nu pe aduc la cunostinta sub nici un fel faptul ca au obligatia sa participe fiecare la toate reparatiile si modernizarile blocului in care locuiesc indiferent ca sunt la parter la ultimul etaj sau la un etaj intermediar etc etc as dorii sa se ia atitudine si fiecare locatar sa participe financiar la lucrari platind unele sume in functie de venituri catre primarie si primaria sa acceseze fonduri europene pentru a acoperii diferentele!!! Luati atitudine va rog nu sunt de acord ca din bugetul primariei sa se acopere toate reparatiile!!!

  3. Jumulit si ciufulit cum e, uite ca mai permite saracul buget. Multumim domnule primar. Sa va dea Dumnezeu sanatate.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.