Publicat la: 18 martie 2013 Publicat de: Primăria 1 Decembrie Comentarii: 237

Intrucat Primarul Petre Gheorghe a promis transparenta, Domnia Sa a luat hotararea  de a initia o actiune intitulata „De vorba cu cetateanul” prin care va raspunde tuturor intrebarilor pe care doriti sa i le adresati in legatura cu problemele Dvs., in urmatoarele moduri:

Daca se vor primi intrebari pe e-mail-ul Primariei (contact arond primaria1decembrie.ro) sau prin mesaje personale pe pagina de Facebook, le vom publica, motivul constand nu numai in transparenta promisa, ci si pentru faptul ca problemele ridicate de Dvs. pot fi de interes general.

Va rugam sa faceti cunoscuta aceasta actiune a Primarului, indemnandu-va prietenii sa-si exprime intrebarile pe aceasta cale. 

Comentariile injurioase nu se vor accepta, iar autorilor li se va interzice accesul pe site.

La dispozitia Dvs.!

237 People reacted on this

 1. Buna ziua!

  Va rog sa transmiteti Politiei Rutiere care actioneaza pe raza comunei 1 decembrie, ca actul de preventie al accidentelor rutiere prin folosirea frecventa a radarelor, sa nu fie inlocuit ca in prezent cu actul de colectare de la soferi a amenzilor in scopuri pur fiscale de a acoperi deficitele bugetare ale ministerului de resort. Este inadmisibil sa pui radar la 100 de metri de iesire din localitatea 1 decembrie inspre Jilava intr-un Volswagen alb, iar apoi sa faci parcare de masini dupa iesirea din localitate. In fapt iesirea din localitatea 1 decembrie se afla efectiv la 2 km de cea mai apropiata trecere de pietoni din comuna( la alee). In schimb nu sunt sanctionati vitezomanii care trec in dreptul trecerilor de pietoni cu viteze care depasesc uneori suta de km pe ora, producand deseori accidente grave soldate cu morti si raniti(banuiesc ca stiti de cazul fetei de 16 ani omorata anul trecut pe trecrere de o masina condusa de tigani cu nr de Bulgaria). E nevoie de radare dar in localitate, la trecerile de pieton, in dreptull scolilor, nu in camp.
  Va multumesc.

 2. Stimate Domnule Primar Petre Gheorghe,

  In legatura cu transparenta decizionala la nivel de Primarie, pe care ati invocat-o in mesajul Dvs. din 18.11.2012 de la ora 16:46, va rugam sa faceti cunoscut opiniei publice Hotararea nr. 5/11.02.2014 privind stabilirea taxei de salubrizare pe raza Comunei 1 Decembrie. Deasemenea, va rugam sa postati pe site-ul Primariei noastre si aprobarea (daca exista) acestei hotarari de catre Prefectul Judetului Ilfov.
  Totodata, va rugam sa faceti public daca aceasta hotarare, inainte de a fi emisa, ati adus-o la cunostinta opiniei publice din Comuna 1 Decembrie si discutata si cu cetatenii comunei asa cum este stipulat in legea administratiei publice locale nr. 215/2001, articolul 40, punctul 6.

  Va multumim.

  Cu deosebita stima,

  Viorel Deciu

 3. Stimate Domnule Primar Petre Gheorghe,

  Vreau sa va multumesc si sa va felicit in numele parintilor din gradinita noastra pentru montajul acelui senzor la centrala termica.
  Deasemenea, multumim pentru sprijin in rezolvarea acestei probleme si Conducerii Scolii din comuna noastra

  Cu stima,

  Viorel Deciu

 4. pe noi ne intereseaza aveloparea bocurilor pt ca ne-am saturat de mucegai in casa si miros urat.Se mai anvelopeaza blocurile ?

 5. Domnule Primar, doresc sa va anunt pe aceasta cale, ca pe str. Grigore Moisil, exista o portiune unde sunt case ai caror locuitori platesc impozite si taxe ca si cei de la blocuri. Doar ca acesti locuitori nu beneficiaza de deszapezire iarna sau de curatenie vara. Nu stiu care este criteriul dupa care se executa aceste lucrari, dar vad ca in partea cu blocuri a strazii, se lucreaza de zor. Apreciez faptul ca in aceasta comuna au inceput sa se vada roadele muncii dvs, dar va rog sa tineti cont si de cei care locuiesc la curti pe aceasta strada, mai ales ca, de cand ne-am mutat aici, ne-am amenajat singuri si trotuarele, intelegand astfel sa dam o mana de ajutor celor care muncesc pentru noi. Nu inteleg de ce ati sters intrebarea. Cred ca este o postare pertinenta si nu am jignit pe nimeni. Cu stima.

 6. Domnule Primar, doresc sa va anunt pe aceasta cale, ca pe str. Grigore Moisil, exista o portiune unde sunt case ai caror locuitori platesc impozite si taxe ca si cei de la blocuri. Doar ca acesti locuitori nu beneficiaza de deszapezire iarna sau de curatenie vara. Nu stiu care este criteriul dupa care se executa aceste lucrari, dar vad ca in partea cu blocuri a strazii, se lucreaza de zor. Apreciez faptul ca in aceasta comuna au inceput sa se vada roadele muncii dvs, dar va rog sa tineti cont si de cei care locuiesc la curti pe aceasta strada, mai ales ca, de cand ne-am mutat aici, ne-am amenajat singuri si trotuarele, intelegand astfel sa dam o mana de ajutor celor care muncesc pentru noi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.