Posted on: 22 iunie 2014 Posted by: Primaria Comments: 1

Sfarsitul primaverii acestui an marcheaza noi investitii in confortul locuitorilor din comuna noastra. In acest scop, primarul Petre Gheorghe a finalizat unele lucrari de extindere, reparatii si intretinere a infrastructurii rutiere din comuna. Va expunem astfel situatia dupa cum urmeaza:
asfaltarea strazilor
– Viilor (primul tronson)
– 8 Martie (primul tronson)
– Tudor Arghezi
– Aleea Stadionului
urmeaza a fi asfaltate
– Grigore Moisil
– Ion Barbu
– Infratirii
Din proiectul de asfaltare, al primarimarului Petre Gheorghe, fac parte si strazile Tudor Arghezi, Ion Barbu, Infratirii, Aleea Stadionului si Prelungirea Prunilor, care vor fi finalizate la sfarsitul acestei luni. Primarul doreste pe aceasta cale sa le multumeasca cetatenilor pentru cooperare, amintind inca o data ca problemele Dvs. sunt si problemele d-lui!

Galerie actualizata 24.06.2014

[frame]Pentru a comenta, accesati FORUMUL[/frame]

1 people reacted on this

  1. Buna ziua, domnule primar, cand va intra in proiectele dumneavoastra si strada Intrarea Morii, pentru ca tot locuitori ai comunei dumneavoasta suntem si noi si desi suntem cu toate texele si ipozitele platite la zi, nu beneficiem de absolut nici un serviciu din parte primariei, mai exact nu avem nimic….nici strada asfaltata, nici iluminat stradal, nici canalizare, nici nimic! Sper sa luati in considerare si mail-ul meu si poate cu putina buna vointa sa isi aduca cineva aminte si de noi!
    Va multumesc!
    O zi frumoasa!

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.